Best Online Resource For Non-Resident Indians      SEARCH COOLNRI.COM
 HOME  FORUMS  PORTALS & REVIEWS  RECIPES  INDIAN RESTAURANTS  GROCERY  CLASSIFIEDS  NEWS  CONTACT  LOGIN
Welcome Guest Search | Active Topics | Members | Log In | Register

Iniki Runner Billigt rea Options
omaida
Posted: Wednesday, November 7, 2018 1:49:21 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 11/7/2018
Posts: 1
Location: ASD


Vi har sett Iniki Runner Factory Store Sverigemästare vintage 70-talet vibbar med ett antal färgvägar som hänvisar till klassiska trestenslivsstift, men nu ser vi modellgrenen ut i nya områden med 10 kommande utgåvor den 20 april. Den retroinspirerade Iniki Boost Runner kommer att finnas tillgänglig i både mäns och kvinnors storlekar, allt från enkla vita vita mockaalternativ till moderna limegrön accenter, så att du kan glädja dig av Nike's underskrift.

Iniki Runner outlet sverige Runner har varit lika populärt ett erbjudande som helst från Adidas Originals tack vare sitt vintageinspirerade övre och fullängds Boost-dämpningssystem. Den gamla mötet med nya silhuetten släpper redan i en "Pride of the 70s" -färgen senare i månaden, och idag ser vi på ytterligare 2 kommande färgvägar som släppts för att släppas före april. De nya iterationerna har den eftertraktade sträcknätets övre som inte är helt Primeknit i naturen men lägger definitivt till komfort och lätta egenskaper i mixen. Vintage mockaöverlägg och tumbled läder lägger till premium-finish till tonbaserna av antingen Clear Onix eller Pearl Grey, medan en kvinnors exklusiva funktioner har en slående solgul nyans på varumärkesremsan.

Iniki Runner outlet online sverigehar funnit ett spår i ombyggnad av gamla skolmodeller med full längd Boost-dämpning. Vi har sett det replikeras genom den remixade adidas EQT-raden, men kanske den senaste och bästa uppdateringen som mästar den tankeprocessen är adidas Iniki Boost. Iniki Boost Runner tar inspiration från den gyllene eran av de ursprungliga tre ränderna som körde modeller på 70- och 80-talen och uppdaterar den estetiska med en smal, glidbar övre, Boost-kudde och tejpade tre streck branding för att matcha OG suede inspirationer på hälen , toecap och, och lacing system.

Idag tittar vi på den senaste färgväggen, känd somIniki Runner Billigt reaBoost "Pride of the 70s" tack vare dess retroinspirerade användning av ljusgrå, solbränna, röda och blåa accenter överallt för att återgå till en enklare tid. Vilka resultat är en färgväg som borde vara perfekt att bära med vilket garderobsval som helst med tanke på den dämpade tonstilen och den vibrerande accenten på märkningen och yttersålen i tre randar. Det är den perfekta kombinationen av både gamla och nya.

Iniki Runner Billigt Sverige föds sömlöst med modern Boost-teknik och komfort med vintage stil. Perfekt för alla som älskar att dämpa Boost och retro-etetiken från 1970-talet och 80-talet löparskor, är Iniki redo att bli nästa slutsilhouette från Three Stripes. Och du kommer att ha gott om färgalternativ i våren, som du kan se här av de otaliga nyanserna från pastellfärger som är perfekta för våren till mer traditionella marin och röda alternativ.

Du kan kolla in det detaljerade på www.skortmall.comUsers browsing this topic
Guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS

COOLNRI.COM 2006-2012 |  TERMS OF USE |  PRIVACY STATEMENT |  SEARCH