Best Online Resource For Non-Resident Indians      SEARCH COOLNRI.COM
 HOME  FORUMS  PORTALS & REVIEWS  RECIPES  INDIAN RESTAURANTS  GROCERY  CLASSIFIEDS  NEWS  CONTACT  LOGIN
Welcome Guest Search | Active Topics | Members | Log In | Register

ontwikkeld. Een eerste in zijn Options
caicai2017
Posted: Wednesday, September 11, 2019 9:05:09 PM
Rank: Advanced Member
Groups: Member

Joined: 2/21/2019
Posts: 47
2018 - De speciale editie Nike Air Max 95 Damen Nike Air Monarch IV Snow Day komt met een geheel wit, volnerfleer bovenwerk verfraaid met een chroomzilver Swoosh en iriserende buitenzool - het algemene effect doet denken aan een glinsterende, besneeuwde dag.
De sherpakraag knikt naar warme slippers en de inlegzool omlijst een opgedrukte Swoosh op vers gevallen sneeuw. Een vleugje sinaasappel op de tussenzool symboliseert de neus van een sneeuwpop. Bovendien is een sneeuwpopfiguur verborgen in de borduurdetails Nike Air Max 270 Damen op de hiel.
De Nike Air Monarch IV Snow Day brengt 18 december uit op SNKRS Japan. Op 20 december verschijnt het op nike.com en in geselecteerde Nike-winkels in Groot-China, Europa en Korea. Op 3 januari zal het beschikbaar zijn op SNKRS Noord-Amerika en bij Nike NYC en Nike by Melrose.2019 - De eerste in een reeks wekelijkse pregame-cleats voor Odell Beckham Jr., Nike Air Max 90 Damen ge?nspireerd door zijn favoriete Nike-schoenen, deze speciale versie van de Nike Vapor Untouchable Pro 3 OBJ Uptempo Cleat krijgt vanaf 2011 een iconisch kleurenschema.
De schoenplaat verschijnt tijdens het pregame van de thuiswedstrijd van de Cleveland Browns op 8 september tegen de Tennessee Titans.2019 - De exclusieve Jordan Air Latitude 720 LX voor dames met Swarovski?-kristallen Nike Air Max 720 Mujer wordt geleverd in een rood onderlichaam en schittert helder met de toepassing van 1.00Nike Air Max 97 Damen 0+ dubbel afgewerkte Swarovski?-kristallen geplaatst op de op Air Jordan VIII ge?nspireerde riemen, waardoor het silhouet van Jordan Brand Flight Utility verder wordt ontwikkeld. Een eerste in zijn soort hangtag ontworpen met kristallen van Swarovski? draagt ??bij aan het verhoogde vakmanschap van de limited-edition stijl.
De Jordan Air Latitude 720 LX met Swarovski?-kristallen Nike Air Max 720 Femme wordt wereldwijd vanaf 6 september 1920 uitgebracht - elk van de Nike SK-trainers van Skepta deelt een element van zijn persoonlijke verhaal, van reizen naar Marokko tot het bouwen van een fanbase in Parijs - en de SK SHOX is geen uitzondering. Het heeft echter een meer transcendentale toon dan de drie eerdere Air Max-gebaseerde releases.
De SK SHOX gaat over het vinden Nike Air Max 90 Womens Blue van geloof in grenzeloze kansen. In 2018 kreeg Skepta een leiderschap in de thuisstaat Ogun van zijn ouders in Nigeria. Nigeriaanse hoofdschepen worden gegeven als erkenning voor een positieve bijdrage aan het welzijn van de gemeenschap. "Het deed me beseffen dat iedereen een leider zou kunnen zijn, maar sommige mensen zijn grootgebracht zonder te denken dat ze dat kunnen," zegt hij.
Het ontwerp van de schoen breidt deze gedachte uit in de samenvatting. Het Adidas Superstar Damen bevat elementen van Skepta's Nigeriaanse erfgoed om zijn familiale respect te delen. "Ik ben er trots op dat ik mijn achternaam ken, en ik weet waar ik vandaan kom en mijn beide ouders zijn Nigeriaans", zegt hij. "Het ging erom Nike naar Nigeria te brengen en de kinderen de energie te laten weten."
Die energie is ook een energie die Skepta graag wil benutten in deze provocerende aguasjimenez.es schoen, zodat iedereen het gevoel heeft dat zijn dromen binnen handbereik zijn. De schoen wordt een kanaal om zijn standpunt te delen dat de toekomst grenzeloos is.
"Het is belangrijk om mensen te laten geloven dat ze zich koninklijk kunnen voelen - dat als ze hard werken, hun werk zal worden erkend en gewaardeerd en gevierd," zegt hij.
Skepta's keuze voor het SHOX-silhouet is geworteld in een specifiek geheugen. “Toen ik naar Manchester ging, rockten www.precislovani.czalle kinderen met SHOX. Het was daar een echte straatschoen. Ik vond hun swag leuk - de windbreakers en de SHOX, "herinnert hij zich." Ik dacht: "Ja, laten we dat zeker doen", omdat ik me die reizen in het noorden altijd herinner. "
De Nike SK SHOX valt op 12 september op SNEAKRS in Europa, SNKRS in Azi? en Groot-China, en bij geselecteerde retailers
Users browsing this topic
Guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS

COOLNRI.COM 2006-2012 |  TERMS OF USE |  PRIVACY STATEMENT |  SEARCH