Best Online Resource For Non-Resident Indians      SEARCH COOLNRI.COM
 HOME  FORUMS  PORTALS & REVIEWS  RECIPES  INDIAN RESTAURANTS  GROCERY  CLASSIFIEDS  NEWS  CONTACT  LOGIN
Welcome Guest Search | Active Topics | Members | Log In | Register

terug met een frisse nieuwe look Options
Theuner
Posted: Monday, June 29, 2020 9:08:41 PM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 6/29/2020
Posts: 1
Fuente adidas Yung-1 neemt langzaam de vrijgavekalenders over. Fuenteadidas sneakers sale nederland, die eind vorig jaar voor het eerst werd bekeken, is het enigszins bijgewerkte versie lorrie de Falcondorf uit 1996, een cult-klassieke hardloopschoen lorrie de Three Stripes. Attained de stevige schoenentrend throughout volle gang leek 2018 de beste tijd omkring de vaak vergeten hardloopklassieker terug te brengen. Nu maakt de Yung-1 fuente ronde voor eind 2018, met lancering in verschillende nieuwe kleurstellingen en samenwerkingen in beperkte oplage.

Antelope paar heeft een zwart bovenwerk met Tonal A few adidas schoenen dames ozweego Stripes-branding op de middenvoet. Ze hebben allebei het overlay van slangenleer en hel een zachte cheetah-print, maar de exotische prints verschillen bij elke iteratie throughout locatie. De paarse editie arriveerde met zwarte slangenleer overlays overal en donkere cheetah-print rond de enkels, terwijl de teal color ways een lichtere cheetah-print toestaat om de middenvoet- en hel teenpanelen te overspoelen.

Nu is het vernieuwde silhouet terug met een frisse nieuwe look die naar verwachting binnenkort zal verschijnen. De adidas yung 96 heren nieuwe look geeft de mesh-basis van fuente schoen een eenvoudige lichtgrijze tint, omgeven door donkergrijze suède overlays. De drie strepen op beide fungeren als middenweg voor fuente grijstinten, terwijl minimale gets van neon groen en hel roze deze colorway zijn bijnaam "Watermelon" geven.

Een ene paar wordt geleverd in wit met zwarte tongen adidas y-3 heren sale en het andere in zwart met rood. Beide zijn afgewerkt attained stiksels en borduurwerk aan de zijkant met Y-3 branding, niet de tongen en hakken bovenop het Sail rubberen zool. Naast een paar nieuwe Athlete 4D's, zal adidas Y-3 ook twee nieuwe Yohji Court-kleurstellingen uitbrengen.
Users browsing this topic
Guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS

COOLNRI.COM 2006-2012 |  TERMS OF USE |  PRIVACY STATEMENT |  SEARCH