Best Online Resource For Non-Resident Indians      SEARCH COOLNRI.COM
 HOME  FORUMS  PORTALS & REVIEWS  RECIPES  INDIAN RESTAURANTS  GROCERY  CLASSIFIEDS  NEWS  CONTACT  LOGIN
Welcome Guest Search | Active Topics | Members | Log In | Register

Asics Novablast SPS Hvid Options
yd4rhi8f
Posted: Tuesday, April 6, 2021 1:55:18 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 4/5/2021
Posts: 3

Novablast sko er til thesoleist.com neutrale løbere på udkig efter en lydhør løbeoplevelse. Dette lette design har vores Flytefoam Blast mellemsål til en energisk hoppe med hvert skridt. Sålen og mellemsålen på Novablast-sneakers er designet til at fremme energifornemmelsen ved Flytefoam Blast-teknologi, hvilket skaber en trampolineffekt, der fremdriver dig fremad.

Novablast-skoen er også højere end de fleste løbestilarter, hvilket fremmer større komfort over længere afstande. Skoens bløde mesh-designede overdel Asics sko mænd grå giver fremragende luftgennemstrømning, der holder dine fødder kølige under hele løbet. Derudover giver reflekterende detaljer ekstra synlighed under dårlige lysforhold. Sæt mere afkast i din skridt med den nye Novablast-løbesko, og oplev en jævn og let tur.

ASICS® NOVABLAST til mænd :: Sæt massiv afvisning i hvert trin med den nye ASICS NovaBLAST-løbesko til mænd. Disse bløde, lette sko er designet med Asics Novablast SPS Hvid en fremdrivende "trampolin" -effekt og sidder højere op fra jorden for at give varig komfort selv over lange afstande. Indbyggede reflekterende detaljer gør din NovaBLAST til et godt valg til svagt lys.

Grundlagt i 1949 i Kobe, Japan af Kihachiro Onitsuka, gik ASICS ud på at fremstille sko gennem 100% autentisk en sundhedsfokuseret linse. Selve navnet er et akronym af den latinske sætning "anima sana in corpore sano", der oversættes til "sundt sind i en sund krop". Virksomheden lavede et teknologisk spring fra starten og introducerede en basketballsneaker i 1950, som adskiller sig fra andre skofabrikanter, der fandt vanskeligheder med at producere en basketballsneaker af høj kvalitet.

https://www.thesoleist.com/
Users browsing this topic
Guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS

COOLNRI.COM 2006-2012 |  TERMS OF USE |  PRIVACY STATEMENT |  SEARCH