Best Online Resource For Non-Resident Indians      SEARCH COOLNRI.COM
 HOME  FORUMS  PORTALS & REVIEWS  RECIPES  INDIAN RESTAURANTS  GROCERY  CLASSIFIEDS  NEWS  CONTACT  LOGIN
Welcome Guest Search | Active Topics | Members | Log In | Register

Adidas NMD Racer Options
lancey
Posted: Wednesday, September 5, 2018 6:41:42 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 9/5/2018
Posts: 2
Location: lancey@privyonline.com
Over een paar weken zullen we zien dat de volgende Adidas NMD Racer Heren Online Winkel bij retailers aankomt, aangezien het Core Black-paar dat u hierboven ziet zijn debuut maakt. De NMD XR1 is vorige maand al uitgebracht in een handvol kleurvlakken en keert terug voor de maand september in een slanke Core Black colorway met hits van Footwear White op het ribgebreide bovenwerk met microstructuur. Een tussenzool van Black Boost met zwarte EVA-inzetstukken draagt ​​bij aan de bijna monochrome look.

De Adidas NMD Racer Dames Goedkope, die voor het laatst in cyaan is weergegeven, wordt dit seizoen geïntroduceerd in een meer ingetogen colorway, nu bestaande uit universiteitsblauw. Het pronkt met de bepalende primeknit-constructie in een mengeling van blauwe en grijze tonen, meer tonale blauwe hits sieren het kenmerkende TPU-vetersysteem in de zijpanelen, naast de respectievelijke branding op de tong en de achterkant. Bovendien worden er rode vlekken gebruikt voor de lipjes van de hiel, terwijl een lange boost-zoolunit in wit het profiel af maakt.

Adidas NMD Racer Schoenen KopenGedefinieerd door zijn ademende Primeknit-constructie, wordt het gestroomlijnde model aangevuld met zijn kenmerkende technische gelaste bandoverlays op de zijpanelen, die ook het iconische driestrepenmotief van het label weergeven. De sneaker is verder gedetailleerd met een sokachtige kraag voor een zachte en comfortabele pasvorm, plus een TPU-overlay op de hiel ter versterking, en is afgewerkt met een bijpassende zool van een volledige lengte met contrasterende blauwe en rode EVA pluggen.

De Uitverkoop Adidas NMD Racer wordt in camouflage-iteraties aangeboden als onderdeel van de najaarsopstelling 2016. Elk paar bestaat uit twee paren, weergegeven in zwart-witte kleuren, en wordt bepaald door het thema dat eenvoudigweg prominent aanwezig is op het bovenste deel met mazen en subtiele grafische elementen . Tonale elementen zoals het versterkende vetersysteem, EVA-inzetstukken en suède hiellippen worden steviger, omdat het wordt aangevuld met witte boost-zoolunits.

Adidas NMD Racer te Koop Officieel de naam Vapor Grey, het slanke model wordt gedefinieerd door zijn ademende primeknit bovenste en EVA-inserts op de tussenzool die is gedrapeerd in de respectieve colorway. De Franse 'La Marque Aux 3 Bandes' tekst, wat betekent - The Brand with Three Stripes - siert de voorkant van de twee pluggen op elke schoen, aangevuld met een schone, witte boost sole-eenheid.
 
Je kunt de details bekijken op www.schoenenprofile.com


Users browsing this topic
Guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS

COOLNRI.COM 2006-2012 |  TERMS OF USE |  PRIVACY STATEMENT |  SEARCH