Best Online Resource For Non-Resident Indians      SEARCH COOLNRI.COM
 HOME  FORUMS  PORTALS & REVIEWS  RECIPES  INDIAN RESTAURANTS  GROCERY  CLASSIFIEDS  NEWS  CONTACT  LOGIN
Welcome Guest Search | Active Topics | Members | Log In | Register

Adidas Stan Smith Shoenen Options
tinfen
Posted: Monday, November 4, 2019 11:24:16 PM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 11/4/2019
Posts: 5
Location: tinfen@yandex.com
Originals neemt de standaard witte en groene versie van de Adidas Stan Smith Heren/Dames en presenteert de iconische sneaker met een twist voor deze nieuwste release voor dames. In combinatie met de beproefde colorway, ontvangt de klassieke tennisschoen de toegevoegde bonus van een zigzaggenaaid drie strepen langs elke kant voor een unieke en leuke nieuwe look. Deze nieuwe Stan Smith voor dames komt nu aan bij geselecteerde adidas originals-winkels over de hele wereld.De kenmerkende stijl van Pharrell werd in de vroege jaren iconisch en beïnvloedde vervolgens een geheel nieuwe generatie creatieven. Adidas Stan Smith Shoenen Kunstenaars zoals Tyler en The Creator zijn doorgegaan met het creëren van gewaagde samenwerkingen die anders niet zouden zijn gebeurd zonder de N.E.R.D. de iconische diamanten en dollarsprint van frontman gecombineerd met hoge sokken en een truckerhoed, maar er was een tijd dat Billionaire Boys Club helemaal geen toekomst meer had. Jay-Z zou het merk streetwear kopen om het levendiger te houden in een meer toegankelijke vorm, en nu is de afdruk de cirkel rond om samen te werken met de alomtegenwoordige adidas Stan Smith. De afbeelding met diamanten en dollars komt hier terug, maar in zijn meest premium vorm als een bovenwerk van ponyhaar ziet een lederen voering een luxueuze afwerking toevoegen aan het slimme streetwear-icoon.

Nigo is voor de drie strepen als Hiroshi Fujiwara voor de Swoosh. Elk brengt telkens een onverwachte creatieve aanraking met nietjes met zich mee. Deze go-around de voormalige kop van A Bathing Ape neemt de Adidas Stan Smith Verkoop en sloten het traditionele veter-systeem voor drie klittenbandbanden. Het neemt ons terug naar de dagen van het leren om onze eigen schoenen vast te binden in de GS-jaren.

Pharrell Williams is terug met een gloednieuwe samenwerking bovenop de Adidas Stan Smith Goedkoop, dit keer met zijn unieke neiging tot opwindende esthetiek en zijn originele persoonlijkheid door de implementatie van stippen. Terwijl zijn eerdere samenwerking met het merk trefoil ons letterlijke inspiratie heeft gebracht, zoals de textuur van de tennisbalvilt bovenop de klassieke tennisschoen, zien we hier de adidas retro terugkeren naar een synethetisch lederen gereedschap, waardoor de drie subtiele gestippelde prints mogelijk zijn (gepland voor een release op 28 november die samenvalt met drie originele versies van de klassieke adidas-trainingsjas) of het luidruchtig luid opgeblazen polkadotpatroon (later in december aankomend) om voor zichzelf te spreken.

De Kopen Adidas Stan Smith gaat voor de iconische tennisschoen die levensstijl is geworden en breidt het bovenwerk uit om bij de tijd te passen. De geweven jacquardconstructie schittert in Midnight Navy of een gebroken witte crème, terwijl ingewikkelde bloemstukken zijn gestikt om te lijken op het favoriete terrasmeubilair van je oma. Een gebroken witte tussenzool en lederen paneelcontrast op elk paar met Pharrell's naamgenoot trots genaaid op de hiel, dus er is geen twijfel dat Skateboard P's gedachten betrokken waren bij de creatie van deze twee excentrieke paren.

www.schoenenplace.com
Users browsing this topic
Guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS

COOLNRI.COM 2006-2012 |  TERMS OF USE |  PRIVACY STATEMENT |  SEARCH